Opiniones

5
en base a 2 opiniones
Tineke Koopman/J.J. Wirken
The cottage in the woods

Het was een bijzonder huis in een prachtige omgeving. Het interieur was erg smaakvol, met oog voor detail. We logeerden er met onze twee zonen, hun partners en kleinzoon. De eerste dagen waren we binnenshuis; de overige dagen hebben we buiten doorgebracht. De laatste avond hebben we gebruik gemaakt van de barbecue: feestelijk!

Familia con niños mayores  |  Fecha de la estancia 8/2020

Madeleine en Henk (Amsterdam)
Fantastisch!!

We vinden het leuk om als eersten een review te geven. We waren in de weekenden met kinderen en kleinkinderen en de dagen tussendoor samen. Zowel de weekenden als de doordeweekse dagen waren fijn om in het Hofje van Bieduinen te verblijven. Totaal waren we met 6 volwassenen en 3 of 4 kleinkinderen. Het huis biedt voldoende ruimte voor zo'n gezelschap. Veel binnenruimte, ook voor de kinderen te spelen bij minder weer. Aan inventaris geen gebrek, alles is in grote hoeveelheden aanwezig. Maar vooral was het heel prettig om in de buitenruimte te verblijven. Midden in het bos, veel wandel- en speurtocht mogelijkheden, voldoende buitenmeubilair, goede gas BBQ, lekker vuurtje maken. Al met al zijn wij zeer tevreden, zeker ook over het contact met de verhuurders, Dieke en Joep. Bedankt en wellicht tot ziens

Grupo  |  Fecha de la estancia 6/2020

Cargando...
¡Upps!
Estas utilizando un navegador que no es totalmente compatible con nosotros. Por favor actualízalopara una mejor experiencia.  
  Nuestra página funciona mejor con Google Chrome
Como actualizar tu navegador